Algemeen

Bleijerveld Consultancy heeft ervaring met een breed scala aan programmeertalen en platformen. Onze programmeurs houden nieuwe ontwikkelingen scherp in de gaten. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn met de laatste technologie. Tevens geven wij professioneel advies over virtualisatie-, back-up oplossingen en bieden ondersteuning voor beheer van file- en mailservers.

Bent u geinteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat Bleijerveld Consultancy voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.


2 Bleijerveld Consultancy heeft in de loop van de jaren veel kennis en ervaring op het gebied van consultancy en softwarontwikkeling opgedaan en wordt daardoor gezien als professionele sparringpartner voor het oplossen van automatiseringsvraagstukken. ` In de loop van de tijd heeft Bleijerveld Consultancy relaties opgebouwd met verschillende vooraanstaande partijen in de markt. Die relaties zijn ontstaan doordat we veel kennis en ervaring hebben opgedaan met de producten die door onze partners op de markt worden gebracht.


De relaties met onze partners brengen ook met zich mee dat wij garant kunnen staan voor een goede service. Zonodig kunnen we immers rechtstreeks een beroep doen op degenen die de producten gemaakt hebben. Met de producten van onze partners zijn wij in staat om complete hard- en software oplossingen voor elke automatiserings-behoefte te leveren.

Back to Top

2001-2019 © Bleijerveld Consultancy. Alle rechten voorbehouden.